Onze sponsors

Zonder sponsors vaart geen enkele vereniging wel en wij prijzen ons zeer gelukkig met deze bedrijven.

Uw logo hier? Wilt u rolstoelhockey in de gemeente Velsen steunen? 

Steun ons met een jaarlijkse bijdrage, uw logo wordt vermeld op de website en afhankelijk van het bedrag ook op de shirts of op onze boarding. U kunt met uw medewerkers meedoen aan de jaarlijkse familiedag (vriendschappelijke wedstrijden) en zorgt voor een betaalbare sport.

WEMA is onze hoofdsponsor. Naast dat Gerrit training geeft en zijn zoon brengt, wilde hij ook sponsor zijn van onze vereniging.

U heeft tijdelijk wat extra ruimte nodig, maar wel ruimte van deze tijd, dus met kwalitatieve uitstraling en comfort. En dat moet geregeld kunnen worden zonder te veel 'gedoe'? Dat is wat WEMA heeft begrepen van al haar klanten, en dat is wat we dan ook leveren. U heeft wel wat anders aan uw hoofd.
http://www.wema.eu/


A-Booth - Beurzen van concept tot realisatie

A-Booth verzorgt standbouw door heel Europa. Het modulaire standbouwmateriaal is van top kwaliteit en komt uit eigen voorraad. Team A-Booth is creatief in het vernieuwen  van beursconcepten en lopen voorop in duurzaamheid. Samen gaan ze voor ddurzaam succes. Met beurs- en congresslocaties, organisatoren en exposanten.
https://www.a-booth.nl/nl/

Martijns Groente- en fruitspeciaalzaak - Groente- en fruitwinkel
Uw groente- en fruitspecialist waar verse producten & kwaliteit voorop staan.
Cepheusstraat 19 - IJmuiden
https://www.instagram.com/mart...

Centuristics - Specialisten in douane zaken

Met onze uitgebreide kennis van douane- aangifte- en documentatievereisten helpen we de levering van uw zending te versnellen en vertragingen te vermijden.
Ook bij een douanecontrole staan wij u bij. De informatie die in onze database is vastgelegd, stelt ons in staat om zendingen, orders en producten te vergelijken. Deze mogelijkheid kan veel tijd besparen tijdens een douane-audit of bij het invullen van belastingteruggaven.
- https://centuristics.com/

Buus Logisics. Peter is bij de Kennemerkeien gekomen via zijn dochter. Hij is ondersteunend bestuurslid, speelt en traint de H3 en is scheidsrechter.

Buus logistics verzorgt transporten naar en van beurzen, evenementen en concerten wereldwijd.
U wilt er zeker van zijn dat uw zending van A naar B gaat. En dat dit goed, snel en efficiënt gebeurt. Daarvoor bent u bij Buus aan het juiste adres. Van kleine pakketjes tot complete vliegtuigen. En van Texel tot Tokio. Als logistiek dienstverlener zoeken wij voor uw zending naar de beste transportoplossing.
- https://buuslogistics.nl/
 

Eigen ideeën om ons te ondersteunen zijn ook altijd welkom.