Onze sponsors

Zonder sponsors vaart geen enkele vereniging wel en wij prijzen ons zeer gelukkig met deze bedrijven.

Nederlof Fish is niet alleen onze hoofdsponsor, maar ook de sponsor van het Nederlands Rolstoel Hockey. 

Bij Nederlof slaan we een brug tussen eeuwenoude visserstradities en vooruitstrevende vismethoden. Tussen klassiek vakmanschap van visverwerkers en de modernste koel- en conserveringstechnieken. Een brug tussen oer-Hollandse vis uit de Noordzee en tropische producten uit de Stille Oceaan. En tussen optimale service en de allerhoogste kwaliteit.
- https://nederlof-fish.nl/

-

WEMA is onze 2e hoofdsponsor. Naast dat Gerrit training geeft, zijn zoon brengt, wilde hij ook sponsor zijn van onze vereniging.

U heeft tijdelijk wat extra ruimte nodig, maar wel ruimte van deze tijd, dus met kwalitatieve uitstraling en comfort. En dat moet geregeld kunnen worden zonder te veel 'gedoe'? Dat is wat WEMA heeft begrepen van al haar klanten, en dat is wat we dan ook leveren. U heeft wel wat anders aan uw hoofd.
http://www.wema.eu/

-

Buus Logisics is onze 3e sponsor. Peter is bij de Kennemerkeien gekomen via zijn dochter. Hij is nu bestuurslid, traint (meestal) de H3 en is scheidsrechter.

Buus logistics verzorgt transporten naar en van beurzen, evenementen en concerten wereldwijd.
U wilt er zeker van zijn dat uw zending van A naar B gaat. En dat dit goed, snel en efficiĆ«nt gebeurt. Daarvoor bent u bij Buus aan het juiste adres. Van kleine pakketjes tot complete vliegtuigen. En van Texel tot Tokio. Als logistiek dienstverlener zoeken wij voor uw zending naar de beste transportoplossing.
- https://buuslogistics.nl/